CHABO

Vállalkozásunk 2014-ben látott napvilágot. Fejér megyében, Seregélyesen, nagyszüleink hagyatékaként ránk maradt birtokon kezdtük el termeszteni chilipaprikáinkat és az általunk felhasznált zöldségféléket, gyümölcsöket.  A harmadik év végére bizonyossá vált, hogy nagyobb területet kell művelés alá vonnunk. Hosszas kutatás után Mezőfalván találtunk az igényeinknek megfelelő földterületet. A vegyszermentesség és a biológiai növényvédelem a kezdetektől fogva alapelvünk, hiszen a családunk asztalára is lehetőség szerint saját kertünkből kerül zöldség, gyümölcs.  Művelésünk organikus* szemléletű. A közel egy hektáros parcella biztosítja az általunk készített termékek alapanyagait. Nem volt kérdés számunkra, hogy a vegyszermentes termesztési módot kővetően, a feldolgozási folyamat során is a természetesség legyen az irányadó. A precíz, gondos technológiai eljárásnak köszönhetően tartósítószer hozzáadása nélkül, naturális ízjegyeit megőrizve kerülhetnek termékeink az Önök asztalára.

*Organikus: az a mezőgazdasági rendszer, ami csak természetes módszereket, technológiákat használ, egészséges és tápanyagban gazdag készítményeket állít elő.

 

CHABO